Recenzje o sklepie Biotus

Pokaż więcej
Ірина
Дуже подобається магазин. Ввічливі консультанти, завжди попереджають перед відправленням про терміни придатності добавок, уточнюють замовлення. Приємні ціни і великій вибір, що важливо завжди все є в наявності. Швидке відправлення. Замовляла разів 4 жодних нюансів, претензій, належне пакування. Буду робити замовлення надалі і рекомендувати друзям. Вдячних Вам покупців!???? (Отзыв написан 29.03.2023)
Светлана Голобородько
Дуже подобається цей інтернет магазин! Замовляю продукцію другий рік. Дякую всім співробітникам магазину за уважне, дбайливе ставлення та професіоналізм. Рекомендую всім цей магазин тут працюють ввічливі дбайливі професіонали! (Отзыв написан 02.03.2023)

Odpowiedź

Дякую, Світлана!
Андрій
Контора брехунів. Просто принцип - відгук з фото залиш, а за це обіцяні 50 грн не зараховують на бонус. І ні на пошту, ні в вайбері не відповідають. (Отзыв написан 27.02.2023)

Odpowiedź

Доброго дня, Андрій! Отримали ваш запит щодо знижки за фото-відгук. Ніхто нікого не обманює, бо перша умова для зарахування цих бонусів - це придбати продукцію на сайті не менше 800 грн і вона не була виконана. Замовлення 11000345908 , по якому ви надіслали нам запит - 423 грн, тому цей фото-відгук не пропустило, так як одна із умов не виконана. Додаємо посилання, де вказані умови https://biotus.ua/unpacking Дякуємо за звернення! Гарного дня! З повагою Біотус!
OLENA PAVLIUK
Все понравилось (обслуживание, товар) (Отзыв написан 24.02.2023)

Odpowiedź

Спасибо
Вячеслав
Спеціалісти компанії надали вичерпну відповідь щодо наявності товару, відправка здійснена у обговорені терміни. Все добре оцінка відмінно. (Отзыв написан 23.02.2023)

Odpowiedź

Дякую, Вячеслав, приємно мати справу с такими покупцями.
Оксана Сакович
В Biotus якісна продукція Мені дуже подобається у Вас замовляти,все чітко,якісно,вчасно і головне швидко! Щиро дякую! Хай щастить Вашій команді) (Отзыв написан 20.02.2023)

Odpowiedź

Добрий день, Оксана! Дякую за таку оцінку нашої роботи. Особливо приємно одержати її від нашого постійного клієнта.
Олена Тичина
Дуже швидка відправка, дякую магазину за обслуговування. (Отзыв написан 19.02.2023)

Odpowiedź

І Вам, Олено, дякую за добрі слова, гарного дня.
Валентина
Швидко відправили замовлення, прийшло гарно упаковано все ціленьке Беру не перший раз ,подобається обслуговування і якість вітамінів Дякую Вам (Отзыв написан 17.02.2023)

Odpowiedź

Дякую і Вам, Валентина!
Оксана
Замовляла вперше та відразу на декілька позицій вітамінів для всієї сім’ї. Приємно вражена великим вибором препаратів, обслуговуванням, якістю та ціною. Також хочу додатково відмітити чесність продавця, коли на товар була знижка, була надана інформація щодо терміну придатності. Інтернет магазин Біотус рекомендую! (Отзыв написан 11.02.2023)

Odpowiedź

Дякую, Оксана, дуже приємно було читати Ваш відгук.
Юлия
Дякую за швидку доставку і якісне обслуговування! (Отзыв написан 09.02.2023)

Odpowiedź

І Вам дякую, Юлія, за відгук.
Татьяна
Рекомендую продавца, быстро и качественно! (Отзыв написан 09.02.2023)

Odpowiedź

Стараемся.
Роман
Рекомендую, приличный магазин! Отличный магазин! Быстро связались, быстро отправили! Приятно иметь дело! (Отзыв написан 05.02.2023)

Odpowiedź

Спасибо, Роман! И нам приятно иметь дело с таким покупателем!
Наталия
рекомендую покупку товара именно в магазина Биотус (Отзыв написан 01.02.2023)

Odpowiedź

Спасибо, Наталия!
Станислав
Спасибо за быструю доставку и качественную консультацию! Молодцы! (Отзыв написан 30.01.2023)

Odpowiedź

И Вам спасибо, Станислав!
Ольга Янович
Магазин супер. (Отзыв написан 30.01.2023)

Odpowiedź

Ми теж так думаємо.
Виктор
Заказывал не первый раз. Очень удобно и быстро. (Отзыв написан 27.01.2023)

Odpowiedź

Спасибо, Виктор
Ігор
Біотус, ви найкращі!! Дякуємо, що завжди дозволяєте нам купувати хороші товари відмінної якості за розумними цінами. Я задоволений ретельною упаковкою та швидкою доставкою. Ефект теж просто Супер!!!! (Отзыв написан 23.01.2023)

Odpowiedź

Дякую, Ігор, дуже приємно читати такі слова.
Наталія
Чудова, швидка та якісна комунікація. Швидка відправка. Якість продукту ще не оцінила. При цьому, продавця рекомендую! (Отзыв написан 22.01.2023)

Odpowiedź

Дякую, Наталія
Катя
Посилку отримала, все упаковано акуратно та надійно. На кожному баночці прописаний термін придатності. Замовляла вперше у Вашому магазині все чесно та сумлінно! Величезне вам спасибі!!! Обов'язково звертатимуся ще!!! Рекомендую магазин Біотус (Отзыв написан 22.01.2023)

Odpowiedź

Дякую, Катя, за рекомендацію
Алексей
Хочу поблагодарить компанию и отдельно менеджера Юлию, к сожалению, не знаю фамилию, за чуткое и профессиональное сопровождение при оформлении заказа. Я из категории "ленивых" клиентов, которые идут по пути быстрых принятий решений или не идут... Юлия помогла правильно сформировать заказ, сэкономить деньги и время. Получил массу удовольствия от общения и участия . Благодарю руководство компании за правильный подбор специалистов, которые не только выступают в качестве " холодных" консультантов, но и являются хорошими партнёрами по диалогу, за которым мы все соскучились. С благодарностью. Алексей Пьяных (Отзыв написан 19.01.2023)

Odpowiedź

Спасибо, Алексей! Очень приятно читать такие искренние слова. Ваш отзыв я переслала начальнику отдела продаж, исполняющему директору фирмы и директору.
Анна
Ліки прийшли швидко, працюють відмінно! (Отзыв написан 15.01.2023)

Odpowiedź

Ми раді, що Вам сподобалось
Олексій
Хороший сервіс протягом усіх років існування, ми постійні клієнти. Міняти магазин не збираємось. . Також дуже приємно те, що товар маркований і присутня автентифікація на сайті (перевірка пройдена). Магазин заслуговує на свої 5 зірок!!!! Надалі теж у вас замовлятиму!!!! (Отзыв написан 12.01.2023)

Odpowiedź

Дякую, Олексій, за гарні слова. Ми намагаємось працювати лише на "5"
Марина
Замовляю вдруге, подобається сервіс та якість продукції. (Отзыв написан 12.01.2023)

Odpowiedź

Дякую
Сергій
Все якісно зроблено по замовленню. Ціни актуальні, товар якісний. Дякую за роботу. Так і продовжуйте. Разом до перемоги. (Отзыв написан 11.01.2023)

Odpowiedź

Так, Сергію, разом до перемоги.
Pokaż więcej

Jak oceniasz pracę sklepu?

Dodaj swoją opinię

Opinia zostanie wyświetlona po moderacji.